00316 24 23 78 41 INFO@BUSINESSBOUTIQUE.NL
Selecteer een pagina
”Samen gaan we op zoek naar jouw unieke identiteit.”

Goodbye one-size-fits-all design. Hello trendy, fris en vrouwelijk.

Wij geloven dat jouw specifieke talenten en jouw eigen verhaal de basis zijn voor je kracht en je onderscheidend vermogen als ondernemer. Samen gaan we op zoek naar jouw unieke identiteit. Dat vertalen we in een branding-pakket dat precies op jouw lijf geschreven is.

 

Basispakket

With good basics you’ll have endless options

€ 2099,-

• Branding sessie
• Styleguide
• Logo
• Website (one page)
• Fotografie (3 outfits, 15 foto’s)
• Webteksten (4 tekstblokken)

Mix&Match

Met ons basispakket maak je een vliegende start. Wil je nog meer zichtbaarheid? Heb je specifieke wensen? Bij ons shop je alle items om jouw business outfit compleet te maken.

Design +

Vergroot jouw unieke zichtbaarheid offline en online met een complete huisstijl: visitekaartjes, briefpapier en een e-mail-handtekening. Ook promotiemateriaal zoals flyers, bedankkaartjes of stickers ontwerpen wij graag voor je. Natuurlijk kun je ook je website uitbreiden met extra pagina’s of een webshop. You name it, we make it..

Social media

Wij maken een template en schieten nog extra portretfoto’s zodat jij jezelf ook op je socials in jouw unieke stijl kunt presenteren. Samen zorgen we voor input in de vorm van een contentkalender. Wil je nog meer exposure? Laat ons dan (maandelijkse) blogs schrijven. Heb je zelf geen tijd om te posten? Dan doen wij dat voor je. Je sluit bij ons heel voordelig een social media- abonnement af.

SEO en marketing

Met SEO maak je je website beter vindbaar voor Google. Precies dé plek waar jouw ideale klanten hun zoektocht meestal beginnen. Wil jij online opvallen en beter gevonden worden door de zoekmachines? Wij maken je webpagina’s en teksten SEO-proof en zetten slimme online marketing in waarmee jouw klanten jou gaan vinden en jij ze aan je gaat binden.

Styling, hair & make-up

Als onze Lot iets goed kan, dan is het wel jou op je knapst en met de juiste uitstraling fotograferen. Wil jij echt alles uit je fotoshoot halen? En zeker weten dat ook je outfit 100% matcht? Dan vliegen we topstyliste Rachel Miller in (assistente van o.a. Fred van Leer), die jou gaat helpen om de juiste kledingsets te kiezen voor de shoot en regelen we onze visagist die jouw hair & make-up verzorgt.